Få mer overskudd!


Med disse seks smarte helsetipsene vil du få mer engergi i hverdagen!

1. Er du veldig ofte tissetrengt ? mer enn normalt? Kutt ut mat som inneholder aspartam og sakkarin, disse stoffene kan irritere blæren din. Blir det ikke bedre, bør du sjekke om du har diabetes. 

2. Glad i lipgloss? Selvsagt er du det. Men visste du at glossen kan fungere som et forstørrelsesglass på UV-strålene, slik at leppene blir mer skadet enn om du hadde gått helt ubeskyttet ut i solen? Bruk gloss som har minimum faktor 15 ? så ser du bra ut både når du er ute... og etterpå.


3. Ikke bruk tannbørsten hans når du spontan-overnatter hos ham. Du kan risikere å bli smittet av forskjellig gruff som han har i kroppen sin. Det er jo synd å bli smittet av HPV selv om dere hadde sikker sex? Forsyn deg av tannkremen hans, men bruk fingeren din, eller fyll munnen med vann og gurgle litt.

4. Hvis du har slurvet med solkrem og kommet i skade for å bli brent, kan du faktisk spise tabletter med ibuprofen i tillegg til å smøre deg med aloe vera-krem. Ibuprofen kan nemlig redusere rødheten i huden, og motvirke at huden flasser.

5. Plasser en bukett levende blomstrer ved siden av sengen eller på arbeidspulten din. Ikke bare ser det pent ut ? blomster som har sterk duft kan påvirke kjemien i hjernen din, og få deg til å føle deg mer utadvendt.

6. Prøver du å kutte ned på inntaket av usunn mat, kan du kjøpe deg en liten flaske peppermynte-, grønn eple- eller bananolje og ta tre sniff fra flasken hver gang lysten truer med å ta overtaket. Disse duftene har en tendens til å dempe appetitten, og kan derfor hjelpe deg til å motstå den burgeren du har så lyst på, selv om du nettopp har spist.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits