Slapping, skjerpings og pakke!

I dag klarte jeg å forsove meg TO ganger.. våknet ikke før kl 8 av en tlf, så gikk jeg til stuen og la meg på soffaen og våkna en time senere.. i den nest siste timen klarte jeg ikke holde oppe øynene, og sovnet på pulten i 20min.. så dro jeg hjem og hadde en middagslur på 3-4 timer. snakker om å være trøtt.. :p 
Tuuusen takk til mamma som var så snill å kjørte meg til og fra skolen! Snø, sørpe, vonde muskler og slappingmood gjorde sånn at jeg bare ikke ooorket å sykle til skolen i dag.. 

Noe som sliter meg veldig ut, er negativitet.. Jeg er egentlig alltid blid og glad, men noen ganger blir jeg så utrolig sliten av å høre på klaging, kommentarer som blir plumpet ut med en sarkastisk, frekk eller nedlatende tone. Kranglig, unødige diskusjoner om meningsløse ting, hakking.. Sånt har en tendens for å tappe meg helt for energi og glede, og jeg prøver å holde meg så langt unna sånt som mulig. 

"Det er så lett å såre. Lettere enn du tror. Et overlegent hånlig smil, noen tankeløse ord, du kanskje ikke mener, kan ramme mer enn du vet og gi et menneske følelsen av ensomhet. Det er så lett å glede, lettere enn du tror. Et vennlig smil, noen oppmuntrende ord, sagt i en hyggelig tone, kan varme mer enn du vet.." - Det er ikke alle som tenker over hvordan de opptrer, og ter seg rundt andre. Jeg tror det er viktig å tenke litt etter hva man sier hvordan man gjør det og hvordan andre kanskje kan oppfatte det. Lytt til hva den andre sier, ta imot konstruktiv kritikk, ikke bli så fort sint. Det går an til å bagatellisere mer. Vi er bare mennesker, vi har bare ett liv.. hvorfor bruke så enormt mye krefter på å være sur? Det er jo myye morsommere å være blid! :D Det synes iallefall JEG.
Ellers så har jeg fått pakke i posten i dag. Hurray for månedskonto på hm.com!
Fikk ei lys, "slitt" dongeribukse og en rosa topp. Tror den skulle være litt mer "baggy" enn dette, men med mine former blir det altså ikke sånn.. :p
Kanskje det er fordi jeg er så klok?
"Med årene øker vi kvinner i vekt fordi vi tar imot så mye informasjon og visdom. Til slutt blir hodet fullt, og da tar resten av kroppen over. Vi er ikke tykke og fete, vi er enormt kultiverte, utdannede og glade. Så hver dag starter jeg dagen med å se meg i speilet for å se min feite ræv, og sier: Herregud så smart jeg er ;-)"
Hehe.. jeg likte den! 
Men heisann.. Den ser litt skitten ut også! Vises ganske dårlig på bildet da, men det er til venstre for "smekken".. 

Er fremdeles trøtt, så jeg tenker jeg skal ta kveld nå! 

Natta :))

2 kommentarer

Sabita

29.04.2010 kl.00:51

Synes buksa satt bra på deg jeg da ;)

Kjæresten

29.04.2010 kl.16:15

I'd hit it like a priest in a catholic church :D~

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits