Slik blir du festfin med falske øyevipper!

For å tilføre det lille ekstra til øynene, kan du bruke falske øyevipper. Bikket kan intensiveres, og man kan får en illusjon av et større og åpnere blikk. De skaper et inntrykk av tettere og lengre vipper, forsterke og fremhevne øynene eller som en fin/stilig effekt. 

Før du påfører vippene er det viktig at dine egne vipper er rene. Gre gjennom dine egne vipper med en vippekam som separer de. Har du ikke buede vipper fra før, kan du bruke en vippetang. Sett tangen inntil øyet ditt, pass på at du får med alle vippene, og for all del.. pass på at du ikke får huden rundt øyen i klemme. Det gjør vondt! 
Klem så tangen rundt vippene, og hold i noen sekunder. Hvis du føler at de ikke blir buede nok, er det bare å prøve en gang til. Du kan også bruke en batteridreven vippetang med varme. De gir selv de minste vippene en flott bue. 

Legg gjerne en tynn sort eyeliner helt nederst ved vipperoten. Da slipper du at det blir et synlig, hudfarget mellomrom mellom dine egne og de falske vippene. Avslutt med et tynt lag igjen etter at vippene er festet! 

Før du legger på vippene, kan du bruke litt mascara på dine egne først. Da vil vippene legge seg i samme form og se ut som dine naturlige. Vil du ha maksimalt med volum, ekstra lange eller buede vipper? Du bør velge en mascara ut ifra det du selv ønsker. Valg av mascara er viktigere enn du tror! 

Dette trenger du; 

Disse er fra Ardell Accents og er laget av 100% menneskehår.  
Myke og behagelige!

  • Vil du bruke en hel vipperemse, må du først måle hvor lang den skal være. Det skal ikke være så lang at den går utenfor den ytre øyekroken.
  • Klipp av til passet mengde med en skarp saks.
  • Er dine naturlige vipper lyse, kan du legge mascara på de, eller dra til en hudpleiesalong og få de farget permanent. Supert om sommeren når du skal bade, så får du ikke pandaøyne!
  • Legg limet jevnt langs kanten på den kunstige vippen og la det tørke et par sekunder. 
  • Limet legges forsiktig på. Bruker du for mye kan du irritere øyelokket, for lite gjør at vippene løsner og faller av.
  • "Dra" øyelokket litt opp med fingrene, slik at den løse vippen kan settes så nær den naturlige som mulig. Fest den først på midten også på sidene. De korteste hårene skal vær i indre øyekrok. 
  • Vent til limet er halvtørt/klebrig før du fester vippene. 
  • Bruk pinsetten til å holde vippene fast mot huden din, slik at de fester seg godt.  
Når du skal fjerne de falske vippene, holder du en finger mot tinningen og trekker forsiktig av fra ytre kant med den andre hånden.  
Kunstige vipper renses med heptan eller medisinsk sprit. Fåes på apotek. Lekkert!
Hvis du ikke vil bruke en hel remse med vipper, kan du prøve punktvipper! 

  • Start med å legge mascara oppe og nede. Da vil vippene gjøres tykkere og du får et godt utgangspunkt når du skal feste på punktvippene.
  • Fest en og en om gangen, så tett som du ønsker. 


Kilde: Boken Vakker
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits