Big news; det regner.

Jepp. Det regner. Det gjorde det i går også, og det kommer det til å gjøre i morgen. eg har så lyst til å bade i passe lunkent vann, med en badering. Bare ligge og flyte. Nyte at sommeren ENDELIG er her, etter en laaaang kald vinterperiode. ÆSJ. Hvorfor varer vinteren så lenge? Det er jo sommeren vi liker best, eller? Kjære sol.. hvor er du? Er du syk? Sola var faktisk fremme før i dag. Tror kl vart rundt 6-7, i mårrest.. Så gikk jeg å la meg. Så stod jeg opp rundt 12. Spist frokost, og satte meg fremfor.. pcn. Sola skinte fremdeles. Skuldra mi verket, og jeg var fremdeles litt trøtt, så jeg la meg nedpå igjen.. Jeg sto forresten nettopp opp igjen.. Var på fest i går. Vi skulle egentlig grille, men.. HAHA. Det regnet jo. Så det ble bare at vi drakk.. æsj. Jeg blir så fort lei.. Jeg er jo ikke tørst, men likevel så heller jeg innpå med brus og en dæsj med.. u know.
 
Så dro vi ut en tur. Jeg satte meg på en tyggis. Vi dro tilbake igjen. Det ble trekkspillspilling og gitar.. Haha.. Trekkspill.. Om jeg får tillatelse, kan jeg legge videoen ut. Trekkspillet var i gull og hadde glitter på seg. På "stoffet" var det blomster.. Haha.. Teite Ørjan (Ja, du hørt me ;) ) kastet oss ut når kl var 6, men fortsatte festen med noen andre.. Jeg og to andre bestilte taxi, men den kom ikke før vi hadde gått ned en laaaang bakke og begynt på ei laang strekke. 

Flua som fløy inne hos meg i går, ligger død i vinduskarmen i dag. Jeg har ikke rørt den. Lover! Kanskje det var en pessimist.. "Det kommer til å regne for resten av mitt liv", tenkte han sikkert. Haha. Det gjorde det også.. Stakkars lille.


Jeg er litt bekymret for 2012.. Tenker ganske mye på det. Teit. Har lyst på hund og en liten gull (baby) før jeg må ende min tid her nede på jorden. Da må jeg henge i nå da? Ja, altså.. Hvis den går ned i 2012.. det er jo bare 2 år til.. eller, vent. 1 1/2? åhh.. stress.. Men så er det jo litt dumt å belage seg på at jorda kommer til å gå under, og skaffe seg et lite knøtt. Hm. Jeg tror ikke jeg ville ha angret, da. Men skulle man jo helst ha hatt et greit hus å bo i, grei økonomi og masse energi! Og selvfølgelig en great mann. Det har jeg, men det er kanskje litt tidlig. 

 En nyydelig liten pomme!
GotPetsOnline


Men selv om jeg ikke har alt som trengs, så vet jeg kan gi dette.. 


Tenk å ha noen som trenger deg, og elsker deg like høyt som du elsker den. At noen trenger deg, og som du trenger. Forguder deg, som du forguder tilbake. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits