En salig blandingI sommer var jeg i Trondheim i noen uker og jobbet litt på Ellipse Klinikken. Jeg var på utplassering der etter påske, i forbindelse med skolegangen min. Jeg har gått hudpleier, og hadde lyst til å dra et annet sted enn på en hudpleiesalong. Er veldig takknemmelig for at jeg fikk lov til å være der! Søte Kine som jobber der spurte meg tidligere i sommer om jeg hadde lyst til å være telefonvakt om jeg skulle være noe i Trondheim til sommeren. 
Da jeg var på utplassering der, var forresten Solvår på jobb.  Hun er vel antakeligvis den største permanent-makeup-bloggeren i Norge ;) Hun er flink til å skrive spennende og flere innlegg om dagen. Her har hun faktisk laget et innlegg med litt av meg i; http://sols.blogg.no/1271187708_hudpleieelev_p_medisi.html 
Jeg hadde bare fått sminket meg på et øye, så jeg prøvde å glise sværest mulig sånn at ikke det skulle vises.. :>
SKJER MED MAGEN? Tror ikke den er såå stor altså. Ei av bestevenninnene mine, Charlotte, var nede i Trondheim samtidig som meg. Hun hadde så lyst til å gå på konsert med en av hennes nåværende favorittartister, Lars Winnerbäck, men ingen ville være med. Hun ringte meg en dag og sa "Line, jeg har kjøpt noe til deg.", "åå?", sier jeg. "Fortell". "En billett".. hahaha, søta ;)
Så jeg ble med henne, og jeg hadde det kjempefint! Vi sto i FLERE timer, men det var en kjempebra konsert, så det gikk fint :D 

Mens Charlotte hvilte øynene sine på Lars, fant jeg denne.. hva skal jeg si.. übermegasexyhotte mannen (aka Ola Gustafsson) å se på! ooohh mama. hahah.. I liiike ;)Tok egentlig dette bildet til søstra mi, som for noen dager siden hadde sagt at det værste hun visste var slike bilder. Folk som tar bilder av seg selv i speilet.. andeleppa er også på plass.. haha ;) "Damn girl, what's up with those lips? You look like a f* duck!"..
Har forresten ENDELIIIIG (!!!) fått meg ny tlf, med TASTER! Jeg var så lei av touch tlf min at jeg holdt på å moste den i gulvet flere ganger. Jeg følte at den var imot meg når jeg skulle skrive meldinger.. ÆÆÆ!! 
Ble forresten overlykkelig i går da jeg fant ut at den hadde Aux inngang :D  (...det er det det heter, ja..?)


(ja, den berømte dassen måtte også få bli med på bildet ;) )
Klippet meg fikk jeg også. Var deilig å få bort det "lange" håret som bare hang der og ga meg anti-volum.


Nå tenker jeg at jeg skal hoppe til sengs. Jeg fryser.. så kan du sende meg litt varme?

Natta :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits