Englefjær

Det falt nettopp et hvitt, tynt, lite fjær på meg. Jeg har sett et par av de før. På torsdag falt det et lite fjær foran meg da jeg vasket hendene mine på badet, og etter at jeg hadde laget mat til en tantegutt på kjøkkenet.
"Som en usynlig pust danser den i vinden. Styrer den hit og dit. Fjærlette bevegelser, en liten runddans før den flyr videre. I det jeg tror den vil lande, skyter den fart og danser videre.

Den er hvit. Med små, silkemyke hår og en spenstig kropp. Den lar vinden leke med seg, sammen danner de et flott par som danser den vakreste wienerwaltz. I myke, herlige bevegelser flyter de avgårde. Utfyller hverandre perfekt.

Den kom dalende tilsynelatende fra ingensteds. Den fanget bare oppmerksomheten min i det jeg kikket opp i luften for å se om skyene hadde blitt mer grå. Der, med en grå bakgrunn som fikk fram den hvite kontrasten, ba den om å bli sett i sin lekne dans. Og jeg kunne ikke unngå å gi den oppmerksomhet. Beundre dens lette bevegelser. Og forundre meg over dens prakt. Jeg betraktet den i dens lekne oppførsel.

Like brått som jeg fikk øye på den forsvant den blant høstgule trær. En englefjær fra ingensteds." 
- (anettesylvia.wordpress.com)


Storesøsteren min som jeg bor hos har sett de før. Flere ganger. Hun har sagt at Lisa Williams har fortalt at det er engelfjær som kommer fra de som er glade i oss, men som ikke er her lengre. De er her og passer på oss.
Er det deg, pappa? Er det du som strør deg om med små tegn som englefjær, for at vi skal vite at du er her og tar vare på oss? <3

Har du vært borti dette før?

2 kommentarer

Så interessant! Har aldri opplevd det, men det må jo være et tegn!
Enten et tegn fra noen avdøde slektninger, eller rett og slett fra din skytsengel:)

LiNii Peachinii

31.10.2010 kl.15:31

Marthe Klausen: Eller kanskje det er dundyna som lekker? neida.. pappa eller en skytsengel kanskje, ja :))

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits