Mayday, mayday! Jeg trenger hjelp til bloggen!

Jeg har lenge ønsket å endre bloggen, men jeg har verket orket eller turt.. tenk om noe skulle gå galt? Kanskje ble alt hulter til bulter? Vel, i kveld tok jeg mot til meg og prøvde. Først en kode. Det jeg bra. Så en til. Det gikk også bra.. Men så skulle jeg prøve meg på et litt mere avansert nivå.. wææ! Det gikk iiiikke så bra. 
Se til venstre på bloggen min. "Wihuu"? Det stod at jeg skulle skrive noe, hva som helst, i en kode.. Så ble det Wihuu. Men hva i alle dager skal jeg med det order der, DER? Årgh. Jeg har lyst på noen bilder der, i linja til venstre.. Jeg tror ikke jeg skal prøve meg på noen avanserte koder flere ganger. I såfall må det jeg skal gjøre stå veldig detaljert, sånn at jeg skjønner det. Kan ikke noen bare få passordet mitt, og fikse bloggen for meg? Det hadde vært SÅÅ mye enklere! 
..jeg vil dessuten ikke ha de grågrønne.. greiene.. som er her på bloggen min heller. De kom også etter et lite kodeuhell.. sukk. 

Hjelp.. Anyone..?


*Teitsmil*

3 kommentarer

VMMD

31.08.2010 kl.22:02

Skulle hjulpet deg, men plages med akkurat det samme jeg også.. ;s

LiNii Peachinii

31.08.2010 kl.22:05

vmmd: Alt for avansert dette her.. :s

Gerhard

31.08.2010 kl.22:29

Jeg kan prøve å hjelpe deg.

Du må finne urlkoden til bildene dine på imageshack.us og laste de opp der også deretter ta koden du fikk fra imageshack og lime den inn der det står at du skal lime inn. Deretter legge du flere slike under hverandre med forskjellige url-er til kodene for hvert enkelt bilde. Men husk å fjern alt i widget i design på din blogg.no konto.

Send meg kontodetaljene dine dersom du fortsatt ikke får det til.

Ha en fin dag :)

- Gerhard

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits