Ut på tur..

til Marsøra.

Her er Tim, den nest største som jeg er tante til. Klassen til lillebroren hans skulle på tur hit, så kunne de ha med familie. De andre vi var sammen med, var langt foran oss. Stakkars Tim måtte gå sammen med meg, for jeg måtte jo selvfølgelig ta bilder. Her er et av han! Ser nesten ut som en reklame for Coca Cola.

Og her er et av meg. Jeg er ALLTID den som går sist når vi er på turer! Jeg liker å tenke at jeg liker å ta livet med ro.. Eller at jeg bare har veldig korte bein. Ehm. Jaja. Her er i allefall et bevis på at jeg også var med! Ikke verst bare det! :D

Dette er.. vel, var.. den beste turstien jeg vet om. MEEN så mosa di den, og lagde vei innover til Marsøra, sånn at man kan KJØRE dit med bil. Det er sørenmeg JUKS! Og skikkelig trist.

Her ser du litt av Sjøgata. Her er det mange søte, små hus som er en god del år gamle. 
Jeg ønsker meg et lite hus når jeg blir stor, jeg.


Mmm..Da vi kom frem var det bare glør igjen. Og ei svart pølse med et ganske ok brød ved siden av.

Vi lot det bare ligge/henge der.

Her er vi på tur hjem. Var ikke lenge vi satt der, for du skjønner det atte.. når familien Aanes skal noe, så kan jeg LOVE deg at vi kommer minst en halvtime senere enn det avtalte tidspunktet til div familieselskaper eller andre ting. De andre var nestn ferdig med grillingen og Marsørabesøket da vi ankom stedet. Vi møtte flere familier da vi gikk bortover.. Haha..


Den fine turen fant sted tidligere i uka. Jeg er bare frykelig TREEIG.

Vel, vel. Takk for i dag!  :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits