Dag 1: Mitt beste barndomsminne

 

Har veldig mange, egentlig.. Så husker jeg bare litt av hver, så jeg tror jeg skal skrive litt om flere minner..

En gang var jeg så syk og full av feber, at jeg måtte innlegges på sykehuset. Da fikk jeg en bok med en kassett som jeg hørte veldig mye på. Skulle ønske jeg fant ut hva den het, men jeg husker ikke så mye, bare at den var fantastisk morsom om spennende.. :) ja, også husker jeg noe med "sardiner".. og Garfield? tror jeg fikk to lydbøker. PREMIE til den som finner den/de til meg :)) En hundrings og et par duntøfler.

Alle turene vi hadde. Vi kjøpte kjøttboller på butikken, sånn som man skal steke før man spiser de. Vi kunne ikke det, siden vi kjørte bil, så pappa la esken ved motoren, så ble de gode og varme til vi svingte innom en rasteplass for litt mat :D


(Foto: hardangerferiesenter.no)

Den gangen vi var På tur til Danmark, og tok turen innom Larvik for å besøk Onkel Jan og Tante Kari. Jeg hadde på meg en brunbeige kjole, men sorte flekker. (Noe ala leopardtrenden, som har vært in en stund.. HAH! Jeg var før dere, alle sammen!) Vi dro på et museum og så mye spennende.. Husker ikke hva det het, men jeg husker noen frosker.. og et gjennomsiktig gulv som var skummelt å gå over.. så tror jeg kanskje vi fikk høre eventyr der inne?
Så fikk jeg forresten møte Kaptein Sabeltann! Han trengte noen til å gå sammen med seg ned til vannet, så vi måtte rekke opp hånda. Han pekte på meg, men jeg var så sjenert og sikker på at han pekte på hun andre jenta, så jeg gikk bare sammen med mamma.. sukk. TENK. Jeg kunne ha gått sammen med Kaptein Sabeltann.. Jaja. 
Vi fikk gullpenger og Drillo-is da vi kom ned til vannet og scenen der Sabeltannmannen skulle opptre. Hmm :))
Åhh.. På tur til Danmark.. Med hurtigruta.. ELSK! Det er så koselig med båt/hurtigrute/AndSoOn. Husker jeg hadde samme kjolen på meg når vi var på stranda.. På tur dit møtte vi et par, der den ene var dansk, og den andre norsk. Mamman min er forresten dansk, så derfor har vi feriert en del der. Skulle ønske jeg var det minst en mnd i året.. Er så koselig der!

Alt er bedre i Danmark. Iallefall isen! :D


(Foto: gb.se)


Ja, så husker jeg alle turene på Mega sammen med pappa. Selv om vi bare skulle inn en snartur å kjøpe et par varer, så ble det alltid til at vi var der i en time. Han hadde jo så mange han måtte hilse på og snakke med! Søte pappaen min.. Og handlevogna var stappet med varer. Jeg fikk alltid et blad.. Jeg elsker å lese blader/magasiner.. Jeg leste mest i Girls, Wendy og Barbie.. Hihi. Takk pappsen :))
Og den beige kordfløyelsbuksa jeg fikk til han, da han var på sykehuset i Tromsø. Han hadde kjøpt deg HELT SELV til meg. Så søtt :)) Den var dessverre litt for liten, så jeg fikk aldri brukt den. Men uansett, så var jeg kjempeglad for den!

Og alle de koselige julaftenene.. Husker da jeg og storesøstera mi, Kitti, fikk Skjønnheten og Udyret i julegave fra mormor. Den var på deling, og tekst og tale var på dansk.. 
Julaften.. i gamle dager..  de kan aldri bli sånn som de var. Hele dagen var bare helt fantastisk. Da jeg sto opp, hadde mamma og pappa vært oppe i noen timer allerede. Fyrt i ovnen, så det var godt og varmt. Lysene på juletreet var tent. Ute var det enda litt mørkt, og den dempede belysningen gjorde alt så mykt og koselig. Den deilige julefrokosten.. Og da vi fikk åpne èn pakke hver. "Hvilken skal jeg velge..". Tok jeg en pakke med en klokke inni, var det litt kjedelig. Det var morsomt å åpne en med en morsom leke inni, eller noe man kunne holde på med resten av dagen. Julemiddagen. Hele familien var samlet! Mor, far og 5 barn. Noen barnebarn og kjærester også.. Mamma hadde forkleet på seg hele tiden. Hun og pappa var opptatt med og styre med maten, og servere oss, og fylle på brunsaus og kjøtt. Da de fikk satt seg ned, var de andre som regel ferdige. Stakkars <3 Og så julegaveåpningen, da.. Vi begynte med at en og en åpnet en pakke, sånn at alle fikk sett hva det var, og hvem de fikk det fra. "Tusen takk!", så ga vi giveren en klem. Dette fungerte bare de første fem minuttene, da vi ble for utålmodige.. Da alt av gaver var pakket opp, fløt vi i gavepapir. Det var morsomt! Så spiste vi riskrem med mandel i, og jeg kan huske at jeg fikk den flere ganger! hihi.. :))

Det er så mange minner, og de fleste innebærer pappa.. Jeg savner han så utrolig mye! Det er 7 år siden han forlot oss..  Heldigvis kan ingen ta ifra meg de gode minnene <3

 

Én kommentar

maj

22.10.2010 kl.22:39

georgs magiske medisin!

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits