VÅKN OPP, da!!

Jeg lå i den gode, varme senga da jeg plutselig hørte noen lyder. "Det er bare vaskemaskina", tenkte jeg.. Jeg hater skumle lyder.. Men så hørte jeg det banket på døra. Postmannen? Neida. Det var ei dame, som kom og ga meg noen blader og leste litt fra bibelen. Jeg skulle bare ha tidd stille, for da jeg sa noe, leita hun den frem igjen og leste noen vers. Hun pakket den ned, lukket igjen veska.. og leita den frem igjen. På den ene bladet jeg fikk, sto det "Våkn opp!". Haha.. Jeg gikk ikke å la meg igjen. 
(Jeg skulle finne bildet til innlegget, så jeg søkte på våkn opp.. gjett hva som kom frem? http://no.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5kn_opp! - Jehovas vitner. )

Akkurat nå skulle jeg egentlig ha pakket. Og dusjet. Og spist.. Men jeg har bare slengt på en ladning med klær. Etter jeg har skrevet dette ferdig, skal jeg ta meg i nakken og gjøre det. Er ikke sikker på når jeg blir henta i dag, så det er vel lurt å være parat!

Ellers våkna jeg opp til MASSE snø i dag. Hvitt overalt! Fint er det.. men noe spesielt behagelig vil jeg ikke påstå at det er. Savner sommeren, jeg..

Sjoheii :D
2 kommentarer

Bella

21.10.2010 kl.14:43

sv: takk for det :) :) ha en fin dag :)

K

26.10.2010 kl.12:06

Du sku bære ha slengt att døræ

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits