Nytt år, nye treningsmetoder !

 

Er det ikke like gøy å stå på ellipsemaskinen? Er step blitt litt kjedelig?
Hva med å teste ut noe nytt? Piloxing, Zumba og Tabata er tre hotte alternativer til det gamle, vanlige.

 

Zumba, tabata og piloxing er det hotteste på treningsfronten nå.

(Foto: Getty images)


Piloxing:

Piloxing er akkurat det navnet tilsier: En blanding av pilates og boksing! Piloxing stammer fra USA, og skal styrke kroppen, selvfølelsen og kjernemuskulaturen. Dette er en intervalltrening som visstnok skal gjøre deg i "stjerneform". Det ryktes om at stjerner som Kirsten Dunst, Hillary Duff og Ashley Tisdale har denne treningsformen som sin favoritt!

 

 

Zumba:

Zumba bringer frem de latinske følelsene og drømmen om sydeligere strøk. Musikken er inspirert av den tradisjonelle musikken til salsa, marengue og samba. Her er det lov å riste løs og føle seg frem i musikken; treningsformen er tilnærmet lik dansing. Pulserende rytmer, høyt tempo og hete, men enkle dansetrinn er stikkord for Zumba.

 

Tabata:

Tabata stammer fra Japan og er en tøff intervalltrening for deg som liker å bli utfordret. De vanligste intervallene i Tabata er trening i 20 sekunder og pause i 10 sekunder. Dette er høyintensive økter. Her er stikkordet enkle, men tøffe basisøvelser som trener utholdenhet og styrke. Japanske Dr. Tabata som oppfant øvelsene fant ut at denne typen intervalltrening ga mye bedre resultater enn vanlig aerobictrening.

 

Hittil har jeg bare prøvd Zumba, og det er kjempe gøy! Musikk, hete rytmer og enkle dansetrinn. Kunne også tenkt meg til å prøve Piloxing. Pilates har jeg også prøvd, men ikke i kombinasjon med boxing. Interessant! 

Har du prøvd ut noen av disse treningsformene? Hva er dine erfaringer? Hva slags trening liker du best?

 

(Woman.no)

 

4 kommentarer

camkall

08.01.2011 kl.16:27

SV nåja.. det kan diskuterest. haha.. føler meg ivhertfall ikke fin. Men det tror jeg ingen gjør når dei er syke :S

Ha en fin helg videre :)

Therese

12.01.2011 kl.00:21

liker best "praktisk" trening :) å gjøre ting som jeg ikke tror er trening, men som jeg alikevel kommer i form av. f.eks. dansing :) Har ikke prøvd ut noe av dette, men skal teste ut Zumba, for det ser herlig gøy ut :D

LiNii Peachinii

15.01.2011 kl.18:52

Therese: Yeah :) Dansing er kjempegøy! Tiden flyr, og man merker ikke såå mye til at man blir sliten. Må alltid "råkke" med foten eller hodet når en bra sang kommer på! :D

Testo

06.05.2012 kl.01:18

Hei. Når det er snakk om trening og slikt. Hva synes du om steroider ? Er det ok at gutter bruker steroider ?

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Hi ya'll :)

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits