Da er jeg ankommet Hellas!

Det er fryktelig lite blogging på meg, men nå som jeg sitter med pc'n på en skrivepult i utlandet, ble jeg litt inspirert til å skrive litt. 

Jeg er altså i Hellas, i en by som hetter Melissia. Her bor jeg med en familie på 4. Her bor det en mor og en far, ei jente på 13 og en liten gutt på 4 mnd. Sålangt trives jeg, men det er til tider fryktelig varmt her, og jeg må være superflink til å drikke nok, for å unngå å få flere slike hodepiner som jeg hadde i går. Jeg hadde forsåvidt reist siden tirsdag, og hadde fått lite søvn, men var også meget dehydrert. 
I dag har vi vært på et marked med flere boder, der grekere solgte frukt, grønt og fisk. Det var mange rare lukter, og høy stemmebruk. "karishpari gagogila pasopila sha en sagala mela nida es fikta". Det var vel ikke akkurat det de sa, men det var helt gresk for meg. Hihi! 
Litt senere på dagen viste Alexia meg litt rundt her i strøket. Hun forklarte meg hvor jeg skulle gå for å komme dit og dit, men det er så mange gater og like hus, at jeg tror jeg trenger litt tid for å klare å komme meg på butikken på egen hånd. 
Alexia er veldig kreativ, og hun har vist meg flere ting hun har laget på skolen. Jeg ble kjempeimponert da hun viste meg noen av maleriene sine, samt et skoleprosjekt hun hadde hatt, der hun hadde laget en speiderleir på en papplate!

I morgen skal de forresten å se på et annet hus. Det er litt trangt her for en familie på "så mange". Blir spennende :)
 
Solen har gått ned for i dag, men det er likevel kjempevarmt! Herlig, men samtidig.. ikke. :D

Sier takk for meg for i dag, og håper jeg kan være like flink i morgen! Tjihi :)

Καλησπέρα!

 

2 kommentarer

Ronja

09.09.2011 kl.22:33

iiih;D Helt gresk, haha! Du er søt <3

LiNii Peachinii

10.09.2011 kl.00:50

Ronja: Hihihi :D duu e søt <3

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Jente på 22 år Ferdig utdannet hudpleier. Elsker foto og musikk! Glad i familien og vennene mine.. :))

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits