Hi from Greece!Sjohei! Det er mandag og klart for ei ny uke.
Hittils har jeg passet lillegutt, og strøket klær. Nå verker skuldra mi, så jeg må ta en liten pause fra strykingen.
Lillegutt måtte mates med flaske i dag, og det var ikke sånn kjempepopulært. De har en flaskeoppvarmer her, som skulle varme opp melka, men jeg vet ikke om den virker helt som den skal. Melka ble riktignok noen grader varmere, men ikke så varm at han ville spise noe særlig av det. Det ble et par sutt, så noen rare grimaser før han satte i et hyl.
Han er forresten blitt veldig glad i å bli bært på, og det er ikke alltid like populært å legge han ned i senga si, eller å sette han i en stol. Neida, her liker vi å være med på alt som skjer! "Ikke stå i ro, jeg vil bæres sånn at jeg kan se på ALT som er i huset her!". Sukk :) Nå er han snart 5 mnd.

Hver fredag er de på markedet og handler inn frukt og grønt for en hel uke. Blandt alle posene, er det en pose med maaasse appelsiner! De brukes til å lage juice av, så hver morgen kan jeg, om jeg vil, lage meg et glass med ferskpresset appelsinjuice. Veldig godt, og veldig fullt av C-vitaminer.  
 


HER er forresten et bilde av den rare brunfargen min. Det ser ut som det er noen som har malt den på meg, men er særdeles dårlig kost! WHYY??!!?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Jente på 22 år Ferdig utdannet hudpleier. Elsker foto og musikk! Glad i familien og vennene mine.. :))

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits