De siste dagene + bilder!

Akk.. Heihei! 

Skulle bare.. blogge. Det er jeg jo så flink til.. Næt.. men jeg har vært flink til å ta bilder i det siste, da :) eller?  Dro til Halandri sammen med Alexia på fredag. Fant denne søte lua (jeg har fryktelig mange luer! En fetisj, kanskje?) på en butikk som heter Ax.. oi.. resten av boktsavene kan jeg ikke skrive. Noen er på gresk.. men uansett.. På den butikken fant jeg en KJEMPEFIN cardigan, med rysjer. Dessverre klødde og stakk den, og koster litt mer en det jeg hadde lyst til å betale.. Jeg får finne noe som ligner :) Den var veldig lik denne, men jeg tror den jeg prøvde var lysebrun. http://www.achilleasaccessories.gr/products.php?prod_id=55098&cat_id=114&page=1På lørdag ble jeg TVUNGET til å gå ut og finne meg noen venner. "Line, y u no go out?!?!".. haha.. neida, ble ikke tvunget, men de spør meg ofte om ikke jeg skal gå mere ut. Det er bare det, at det er så få som kan engelsk her. Jeg må ofte få hjelp av 3-4 stykker, før det er noen som forstår meg her nede. I går, var det en som spurte meg hvordan jeg likte meg her i Hellas, jeg svarte at jeg trivdes, men at det var vanskelig å bi kjent med folk. "Uh.. ok. why?", Jo, fordi det er så få som snakker engelsk og forstår meg. "Hahaha".. Han hadde nettopp stått og oversatt det jeg sa, til de andre i butikken. "Haha.. I see ;)".. Hehe.. :)

Ja, over til lørdag igjen.. Jeg gikk og vandret langs gatene og lette etter et sted jeg kunne gå. Cafeen jeg hadde sett meg ut for kvelden, var så mørk den kvelden, at jeg gikk videre. Endte til slutt opp på en club som heter "Vege". Trodde jeg hadde kommet feil da jeg kom inn, for alle glodde rart på meg. Det var mest gamle menn der, og bare damer i baren. "okeey.. hva har jeg kommet til nå", tenkte jeg. Men det gikk bra, da. Hun ene i baren kunne engelsk, og spurte hvor jeg kom fra. Tror de syntes synd på meg, for de sto og hvisket litt før de kom og skålte med meg. 
Hurra! :D 
Flott kvalitet! Tatt med en Nokia..etellerannet.. Lånetelefon. Min er halvdød, skjønneru. Har såå lyst på ny tlf, men det får bli senere. En gang.. 

Veska har jeg forresten fått i julegave hos mamma. HOMEMADE! Det er et bilde av meg og pappa, som barn. Skulle ønske mamma kunne ha satt et bilde av henne der, istedet for meg. Da kunne jeg hatt med meg mamma og pappa hvor enn jeg gikk <3

I går var jeg på Sport Cafe, som ikke er en cafe, men en klesbutikk med masse merkeklær. Lette etter en lilla volcom t-skjorte jeg så på en annen butikk, men som de ikke hadde i min str. Den hadde de ikke, men de hadde sommersesongens klær på halv pris! JIHUU. Så da fant jeg to t-skjorter til meg selv, og to som jeg skal gi til noen venner. Sweet. 


..og den siste er grønn, med CIRCA på.. 
DA tar jeg kveld, tror jeg! :) 

Én kommentar

Ronja

04.10.2011 kl.23:30

kuul ;D;D

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Jente på 22 år Ferdig utdannet hudpleier. Elsker foto og musikk! Glad i familien og vennene mine.. :))

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits