Syntagma Square

I går tok metroen inn til selveste Athen. Da jeg fisket frem kameraet mitt, merket jeg at det var 50mm linsa som satt på. WHAT A SHAME! Neste gang skal jeg ha litt bedre tid før jeg drar, så det ikke skjer igjen..

 

"The Hellenic Parliament", - altså, det greske departementet.

Hvis du ser til venstre og høyre for trappa, så er det trapper ned til metrobanen.  Den lange gata der, mellom de høye blokkene, minner meg litt om Oslo egentlig. 
Vil høyre i bildet er det nigerianske menn som selger vesker og klokker. På andre siden av veien til venstre, bak bussen, sto det en horde med politifolk som bar på maskingevær. Det var forresten også ei jente som prøvde å selge seg selv her. Hun så ikke ut, stakkars.. Jeg ble så skremt, at jeg fikk nesten lyst til å begynne å grine. Håret sto alle veier, tennene minnet meg om Exorcisten.. 

Da jeg hadde kommet over på andre siden av veien, ble det bedre. Masse fine butikker, selgere med masse artige ting. Line, HVORFOR tok du ikke flere bilder?! Jeg vet ikke.. Eller, for å være helt ærlig, hadde jeg fått beskjed om å være MEGET forsiktig med verdisaker og sånt. Jeg mista ikke noe i går, jeg ble bare noen penger fattigere, men det var også helt frivillig! 

 

Er du misunnelig på sengetrekket mitt, sier du? Det er ikke mitt, det er bare til låns altså.. Så jeg aner ikke hvor det er kjøpt!Fine farger på den øyenskyggen fra H&M, men jeg så egentlig helt forferdelig ut etter påføring! 
Rougen/solpudderet er fra Sephora, og er kjempefint! Sånn ser jeg ut i dag! Jeg er ikke så skummel hele tiden, bare aaaakkurat da bildet ble tatt :)

I morgen kommer det noen bilder herfra, må bare laste opp fra mobilen først. Nååå er det lalletid! AJJØØ! :D 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Jente på 22 år Ferdig utdannet hudpleier. Elsker foto og musikk! Glad i familien og vennene mine.. :))

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits