The Mall

LØRDAG means FRIDAG!! 
Det var lønningsdag (får 2000kr hver 14.ende dag), og jeg var nødt til å bruke de.
Jeg tok derfor turen til The Mall, - ALENE, denne dagen. Det ble mye venting på buss og tog, så det ble ikke så mye tid inne på senteret. Men, jeg fikk likevell tid til å bruke pengæær. "Jeg har ingen jakke å ha på meg. Jeg må nok bare kjøpe meg senere i dag.."
Det ble med tiden FRYKTELIG kaldt, da jeg måtte stå å vente så lenge, så det første jeg gjorde da jeg ankom senteret, var å kjøpe meg ei lue. 


mehe.. der er den. Beige, med plastikk"diamanter", og en herlig dusk på toppen.

Fant forresten er utroolig morsom butikk! Det er sjelden at jeg tråler gjennom en hel butikk, men her gjorde jeg altså det. Husker ikke hva det het, dessverre. Men det kan jeg jo finne ut senere.Se så søt da!! :D Syntes denne var søt, jeg! Hadde prisen vært litt lavere, og armene litt lengre, så hadde det sikkert havnet i skapet mitt. L8r!
Så gikk jeg innom en anner butikk! Her var jeg så flink at jeg sjekka hva butikken het, men jeg har dessverre glemt navnet.. Mihi. SE de kule kalkulatorne!! Utrolig masse stilig i denne butikken, men prisene var fryktelig stive. Fant en liten (og da mener jeg LITEN ) lommekniv, den skulle de ha 17£for.. muuh.

Siden vi har Starbucks borti gata, og alle er så begeistret for det.. så måtte jeg jo teste de ut. 
Jeg liker ikke kaffe, så jeg tok en kakao. ÆSJ! Det eneste som var godt, vart kremen oppå.. Kakaoen var melete, og uten noe særlig smak. Oppskrytt og overpriset! Mulig at alt det andre er godt, altså :) Jeg fordrar ikke kaffe, så jeg blir nok neppe å teste deet ut.. 

Det ble en del klaging, og bilder av meg selv.. Men det får så være! :D

3 kommentarer

Stine Sørensen

20.10.2011 kl.22:17

Sorry, jeg hater å gjøre dette - men om jeg skal komme meg videre må jeg nesten. Du skjønner det at jeg har kommet videre i Defines konkurranse på facebook, og trenger så mange stemmer som mulig for å komme videre til den store finalen. Selvfølgelig trenger du ikke stemme på meg om du ikke liker håret mitt, men ellers hadde jeg blitt kjempeglad om du trykket på linken og gav meg din stemme. Man kan stemme én gang i dag, og én gang i morgen. Tusen takk! Jeg beklager forresten hvis du har fått denne før. http://www.facebook.com/definehaircare?sk=app_266709280009008&app_data=Single-1312769-Latest

Stinky

22.10.2011 kl.11:07

Endellig et nytt innlegg! :D

Savner deg snuppa!! Skulle vært der vettu, shopping sammen:)

Håper du har det fint <3

Remi

29.10.2011 kl.12:51

Va masse fint du prøvde :) Alt kler dein smukke ;)
Ser ut som du kosæ d dar nede, dæ e bra :D

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Jente på 22 år Ferdig utdannet hudpleier. Elsker foto og musikk! Glad i familien og vennene mine.. :))

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits