Har du noen nyttårsforsett?

Nytt år, nye muligheter. Eller er det nå egentlig sånn? Jeg har en helvettes masse regninger fra i fjord, som fremdeles ikke er betalt. Kan de ikke bare bli blanke istedenfor? Njaa.. Jeg kjøpte forresten Lotto før jeg dro tilbake hit. Vant jeg? Næææ! 

Underneath my skin there's an eagle.. nanana...

 
 Her får jeg manikyr av lillemor! "ikke bry deg om det som kommer uttaforr neggeln, det er liksom blod da!"
HIHIHI.. Her er forresten den slankesuppa vi spise i en hel uke før jul. Den funket faktisk, men jeg tror ikke jeg kommer til å prøve det igjenn.. Siden det har vært jul, med masse god mat, er jeg nå blitt like feit som jeg var før denne suppeuka. Kanskje mitt nyttårsforsett skal være å prøøve å være flink å trimme i år? Neeh.. Jeg tror sånne forsett går i dass etter noen dager, eller uker. Men jeg skal likevell prøve! Det skader virkelig ikke. 


SMIIL! Ikke kom her og si at speilbilder er fjortiss. Hvordan skal man ellers få et helbilde av seg selv når man er alene? Selvutløser sa du? Funker ikke. Enten faller telefonen i gulvet, eller så tar det så lang tid at jeg tar tak i tlf og ser om jeg virkelig trykket på knipse-knappen, og så blir det er nærbilde av nesa mi.. 


Jeg gjentar, har DU et nyttårsforsett du ønsker å dele? Jeg er spent!
Ohh, ohh.. jeg har et! Jeg skal bli flinkere til å blogge!

Én kommentar

maj

29.01.2012 kl.01:04

HAHAH " det er liksom blod da"

Skriv en ny kommentar

LiNii Peachinii

LiNii Peachinii

25, Vefsn

Jente på 22 år Ferdig utdannet hudpleier. Elsker foto og musikk! Glad i familien og vennene mine.. :))

leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits